Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tonnikalapasta (kolesteroliton)

1. Keitä makaronit
2. Silppua sipuli ja kuullota pannulla öljyssä
3. Lisää loput ainekset pannulle ja mausta oman maun mukaan
4. Valuta kypsät makaronit ja kaada ne "kastikkeen" joukkoon

Ranzu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kultasula rypsiöljy10g90kcal0g0g10g0g
Soijakerma light (Alpro soija), annos 100g225g158kcal4.5g7.4g11.7g1.4g
Makaroni tri-colori cappelli, torino300g1050kcal45g201g7.5g9g
Tonnikala vedessä, rainbow140g140kcal28g0.7g2.8g0g
Tonnikalaa ja vihanneksia mexicana 185 g (Rainbow)185g241kcal18.5g5.6g16.7g0.9g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)370g130kcal3.7g25.5g1.9g5.2g
Sipuli (kuorittu)160g43kcal2.1g7.7g0.3g2.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2780g3701kcal203.6g495.8g101.8g38.4g
Valittu annoskoko1390g1851kcal101.8g247.9g50.9g19.2g
Annoskoko puolitettuna695g925kcal50.9g124g25.5g9.6g
Arvot/100g100g133kcal7.3g17.8g3.7g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=48915