Herkkumakaronilaatikko

1. sipuli silpuksi ja öljyn kanssa kattilaan, jauheliha perään (uuni lämpiämään 200 asteeseen)
2. lisätään porkkanaraaste ja soijarouhe (turvotettu lihaliemessä)
3. lisätään lihaliemi ja koskenlaskija
4. kun koskenlaskija on sulanut, lisätään kananmunat ja mausteet
5. pasta sekaan viimeisenä ja uuniin n. 30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi534g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl10g90kcal0g0g10g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 83g248kcal15.5g2.1g20g0g
Tomaatti 134g30kcal0.7g4.6g0.4g1.9g
Kananmuna kuorineen punnittu 45g57kcal5g0.1g4.1g0g
Makaroni, tumma 200g720kcal27g131.5g6g11.8g
Porkkana 67g22kcal0.4g3.7g0.1g1.7g
Lihaliemijauhe/tiiviste 6.7g20kcal0.7g1g1.4g0g
Soijarouhe, vaalea 40g154kcal15.4g18.5g0.9g4.1g
Atria kevyt jauheliha267g454kcal50.7g0g26.7g0g
Sipuli 134g40kcal1.7g6.4g0.3g2.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3040g3670kcal234.2g335.8g139.8g43.6g
Valittu annoskoko1520g1835kcal117.1g167.9g69.9g21.8g
Annoskoko puolitettuna760g918kcal58.6g84g35g10.9g
Arvot/100g100g121kcal7.7g11g4.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=48964