Herkkumakaronilaatikko

1. sipuli silpuksi ja öljyn kanssa kattilaan, jauheliha perään (uuni lämpiämään 200 asteeseen)
2. lisätään porkkanaraaste ja soijarouhe (turvotettu lihaliemessä)
3. lisätään lihaliemi ja koskenlaskija
4. kun koskenlaskija on sulanut, lisätään kananmunat ja mausteet
5. pasta sekaan viimeisenä ja uuniin n. 30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1068g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 167g497kcal31g4.2g40g0g
Tomaatti 267g61kcal1.5g9.2g0.8g3.7g
Kananmuna kuorineen punnittu 91g114kcal10g0.2g8.2g0g
Makaroni, tumma 400g1440kcal54g263g12g23.6g
Porkkana 134g44kcal0.8g7.4g0.3g3.4g
Lihaliemijauhe/tiiviste 13g39kcal1.5g2g2.8g0.1g
Soijarouhe, vaalea 80g308kcal30.8g37.1g1.8g8.2g
Atria kevyt jauheliha534g908kcal101.4g0g53.4g0g
Sipuli 267g81kcal3.3g12.8g0.5g4.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6080g7340kcal468.6g671.8g279.6g87g
Valittu annoskoko3040g3670kcal234.3g335.9g139.8g43.5g
Annoskoko puolitettuna1520g1835kcal117.2g168g69.9g21.8g
Arvot/100g100g121kcal7.7g11g4.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=48964