Herkkumakaronilaatikko

1. sipuli silpuksi ja öljyn kanssa kattilaan, jauheliha perään (uuni lämpiämään 200 asteeseen)
2. lisätään porkkanaraaste ja soijarouhe (turvotettu lihaliemessä)
3. lisätään lihaliemi ja koskenlaskija
4. kun koskenlaskija on sulanut, lisätään kananmunat ja mausteet
5. pasta sekaan viimeisenä ja uuniin n. 30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi1600g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 250g745kcal46.4g6.3g60g0g
Tomaatti 400g91kcal2.2g13.8g1.2g5.6g
Kananmuna kuorineen punnittu 136g171kcal15g0.4g12.3g0g
Makaroni, tumma 600g2158kcal81g394.2g18g35.4g
Porkkana 200g65kcal1.2g11.1g0.4g5.1g
Lihaliemijauhe/tiiviste 20g59kcal2.2g3g4.2g0.1g
Soijarouhe, vaalea 120g461kcal46.2g55.6g2.8g12.2g
Atria kevyt jauheliha800g1360kcal152g0g80g0g
Sipuli 400g121kcal5g19.2g0.8g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9112g11000kcal702.4g1007.2g419.4g130.4g
Valittu annoskoko4556g5500kcal351.2g503.6g209.7g65.2g
Annoskoko puolitettuna2278g2750kcal175.6g251.8g104.9g32.6g
Arvot/100g100g121kcal7.7g11.1g4.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=48964