Herkkumakaronilaatikko

1. sipuli silpuksi ja öljyn kanssa kattilaan, jauheliha perään (uuni lämpiämään 200 asteeseen)
2. lisätään porkkanaraaste ja soijarouhe (turvotettu lihaliemessä)
3. lisätään lihaliemi ja koskenlaskija
4. kun koskenlaskija on sulanut, lisätään kananmunat ja mausteet
5. pasta sekaan viimeisenä ja uuniin n. 30 min

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 380 grammaa

Helka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi267g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Sulatejuusto, rasvaa 20-24 %, keskirasvainen 42g124kcal7.7g1g10g0g
Tomaatti 67g15kcal0.4g2.3g0.2g0.9g
Kananmuna kuorineen punnittu 23g29kcal2.5g0.1g2g0g
Makaroni, tumma 100g360kcal13.5g65.8g3g5.9g
Porkkana 33g11kcal0.2g1.9g0.1g0.9g
Lihaliemijauhe/tiiviste 3.3g10kcal0.4g0.5g0.7g0g
Soijarouhe, vaalea 20g77kcal7.7g9.3g0.5g2g
Atria kevyt jauheliha134g227kcal25.4g0g13.3g0g
Sipuli 67g20kcal0.8g3.2g0.1g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1520g1835kcal117.2g168.2g69.8g21.6g
Valittu annoskoko760g918kcal58.6g84.1g34.9g10.8g
Annoskoko puolitettuna380g459kcal29.3g42.1g17.5g5.4g
Arvot/100g100g121kcal7.7g11.1g4.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=48964