Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tonnikalaleipä

Tonnikala, raejuusto, juustoraaste ja raaka kanamuna sekaisin.

Mausteeksi esim.

pizzamaustetta, ehkä hieman ketsuppia.

Kaikki leivän päälle ja uuniin n. 200 astetta, 10-15 min. Tästä riittää n. 15 palaseen

Reseptistä tulee n. 15 annosta ja yksi annos painaa n. 79 grammaa

Mamisan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Leipä, ruispalat (Vaasan) 27 g pala405g1037kcal37.7g186.3g6.5g40.5g
Juusto Emmental punaleima 17% Valio185g537kcal62.9g0g31.5g0g
Tonnikala vedessä 280g292kcal62.8g0g4.2g0g
Raejuusto maustamaton, 2 % (Valio) 200 g purkki200g160kcal26g4g4g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 110g138kcal12.1g0.3g9.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2360g4328kcal403g381.2g112.2g81g
Valittu annoskoko1180g2164kcal201.5g190.6g56.1g40.5g
Annoskoko puolitettuna590g1082kcal100.8g95.3g28.1g20.3g
Arvot/100g100g183kcal17.1g16.2g4.8g3.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=49375