Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Jauheliha-vihannespata

Paista jauheliha ja mausta se. Lisää vettä, lihaliemikuutio sekä pilkotut perunat, porkkanat ja lanttu.

Keitä perunat melkein kypsäksi ja lisää pakastevihannekset.

Kun ovat kypsyneet kaada joukkoon tölkillinen kidneypapuja ja nauti.

Tristan
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kidneypavut suolaliemessä, Pirkka, 1 prk300g318kcal24g51g3g39g
Rypsiöljy rainbow25g225kcal0g0g25g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g3.5g3.6kcal0.3g0.6g0g0.1g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)11g31kcal1g2g2.1g0.1g
Lanttu 40g12kcal0.4g1.8g0.1g0.7g
Porkkana 120g39kcal0.7g6.7g0.2g3.1g
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g200g50kcal2.2g10g0g0g
Hernemaissipaprika Pirkka 200g140g97kcal5.6g15.4g1.1g0g
Naudan paistijauheliha 10% (HK)400g664kcal76g0g40g0g
Peruna, kuorineen, keitetty, suolaa 250g137kcal4g32.8g0.4g2.1g
Sipuli (kuorittu)70g19kcal0.9g3.4g0.1g1.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3119g3189kcal230.2g247.4g144g92.6g
Valittu annoskoko1560g1595kcal115.1g123.7g72g46.3g
Annoskoko puolitettuna780g797kcal57.6g61.9g36g23.2g
Arvot/100g100g102kcal7.4g7.9g4.6g3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=49994