200g Maitorahkaa 0,2%
200g Flora Vanilla 12%
200g Valio ProFeel Maustamatonta Tuorejuustoa 2%
4tl Liivatejauhetta+1dl kuumaa vettä
16kpl digestivekeksejä murskattuna (yksi n.10g)
75g sulatettua margariinia
1tl makeutusjauhetta
1/2 sitruunan mehu
Persikoita koristeeksi
Nypi keksinmurut ja sulatettu margariini tasaiseksi taikinaksi ja painele irtopohjavuokaan.
(Kannattaa leikata pohjalle sopivan kokoinen leivinpaperi, helpottaa irroittamista ja siirtämistä tarjolle)
Laita pohja jääkaappiin siksi aikaa kun valmistat täytteen.
Vatkaa Flora Vanilla vaahdoksi, lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, makeutusjauhe ja sitruunamehu.
Liota liivatejauhe kuumaan veteen ja sekoita se täytteeseen.
Kaada täyte pohjan päälle.
Anna tortun hyytyä jääkaapissa 3-4 tuntia, mitä pitempään sen parempi.
Itse pidän yleensä yön yli.
Irrota vuoan reunat varovasti ja jos onnistut siirrä torttu paremmalle tarjoilu astialle.
Koristele persikoilla
N11na