Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Katkarapu-wokvihannes -salaatti

- Sulata jäiset katkaravut ja wokkivihannekset paistinpannulla miedolla lämmöllä.

Anna paistua kunnes vesi on haihtunut
- Pilko/suikaloi kurkku, tomaatti ja jäävuorisalaatti.

Sekoita keskenään kulhossa.

Lisää sekaan öljy.

- Anna katkarapu-wokkivihannespaistoksen hieman jäähtyä ja sekoita salaattiin.

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jäävuorisalaatti, rapea58g5.8kcal0.6g0.5g0.1g0.7g
Wokkivihannekset, itämainen, Rainbow113g45kcal2.4g7.7g0.5g3.4g
Katkarapu, rainbow45g45kcal10.4g0g0.4g0g
Kurkku, tuore64g6.4kcal0.4g1.1g0.1g0.5g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g56g11kcal0.3g2.1g0.2g0.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl4g36kcal0g0g4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana679g299kcal28.2g22.8g10.6g10.8g
Valittu annoskoko340g150kcal14.1g11.4g5.3g5.4g
Annoskoko puolitettuna170g75kcal7.1g5.7g2.7g2.7g
Arvot/100g100g44kcal4.2g3.4g1.6g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=50862