Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kalkkunanakkikeitto

- Kuori ja pilko sipuli.

Pilko nakit.

- Laita kattilan pohjalle tilkka öljyä, ruskista nakit ja kuullota sipulit.

Kuori ja kuutioi tällä aikaa perunat.

- Siirrä paistetut sipulit ja nakit lautaselle syrjään, laita kattilaan kuutioidut perunat, vesi ja liemikuutiot.

Anna kiehua pari minuuttia, lisää keittojuurekset.

Kiehuttele kannen alla joku minuutti, niin että perunat ovat kypsiä.

- Lisää lopuksi nakit ja sipulit.

Tykkään itse aika miedoista mausteista tämän tyyppisissä ruoissa, mutta tietysti voi maun mukaan mausteita lisäillä.

Milmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g101g61kcal1.5g13.1g0.1g0.9g
Sipuli (kuorittu)46g12kcal0.6g2.2g0.1g0.8g
Kalkkunanakki Atria 5%60g60kcal7.2g1.6g2.9g0g
Keittojuurekset,Rainbow 450g (Rainbow), annos 450g90g23kcal1g4.5g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl1.2g11kcal0g0g1.2g0g
Liemikuutio, kasvisliemi, Maggi4g13kcal0.2g0.6g1.1g0g
Vesi300g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1204g359kcal21g44g10.8g3.4g
Valittu annoskoko602g179kcal10.5g22g5.4g1.7g
Annoskoko puolitettuna301g90kcal5.3g11g2.7g0.9g
Arvot/100g100g30kcal1.7g3.7g0.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=50912