Selaa muita reseptejä | Valitse annoskoko 100g 350g 500g | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Vattusuun kevyt kääretorttu

Pohja:
4 munaa
1 dl sokeria
3/4 dl vehnäjauhoja
3/4 dl perunajauhoja
3/4 tl leivinjauhetta

Täyte:
1 prk (200g) Sunnuntai Vanilja-tuorejuustotyyppistä kasvirasvavalmistetta
200 g pakastevadelmia

Ohje:
1) Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.

2) Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.

Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi vaahtoon.

3) Levitä taikina kevyesti voidellun leivinpaperin päälle uunipellille.

Tasoita ja paista uunin keskitasossa 7-10 minuuttia.

4) Kumoa torttupohja kevyesti sokeroidun leivinpaperin päälle, irrota paperi varovasti ja anna jäähtyä.

5) Levitä jäähtyneelle pohjalle ensin tuorejuusto, sitten vadelmat.

Kääri levy paperia apuna käyttäen rullaksi.

Tmo
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuorineen punnittu 12g15kcal1.3g0g1.1g0g
Sokeri 4.3g18kcal0g4.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 2.5g8.6kcal0.3g1.8g0g0.1g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 2.3g7.7kcal0g1.9g0g0g
Leivinjauhe 0.2g0.4kcal0g0.1g0g0g
Sunnuntai Vanilja Tuorejuuston tyyppinen kasvirasvavalmiste (Sunnuntai), annos 200g10g27kcal0.8g1.2g2g0g
Vadelma 10g4.1kcal0.1g0.4g0.1g0.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana83g161kcal5g19.4g6.4g1g
Valittu annoskoko41g80kcal2.5g9.7g3.2g0.5g
Annoskoko puolitettuna21g40kcal1.3g4.9g1.6g0.3g
Arvot/100g100g195kcal6.1g23.5g7.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=51751