Vattusuun kevyt kääretorttu
Pohja:
4 munaa
1 dl sokeria
3/4 dl vehnäjauhoja
3/4 dl perunajauhoja
3/4 tl leivinjauhetta
Täyte:
1 prk (200g) Sunnuntai Vanilja-tuorejuustotyyppistä kasvirasvavalmistetta
200 g pakastevadelmia
Ohje:
1) Laita uuni lämpenemään 225 asteeseen.
2) Vatkaa munat ja sokeri vaahdoksi.
Yhdistä kuivat aineet keskenään ja lisää siivilän läpi vaahtoon.
3) Levitä taikina kevyesti voidellun leivinpaperin päälle uunipellille.
Tasoita ja paista uunin keskitasossa 7-10 minuuttia.
4) Kumoa torttupohja kevyesti sokeroidun leivinpaperin päälle, irrota paperi varovasti ja anna jäähtyä.
5) Levitä jäähtyneelle pohjalle ensin tuorejuusto, sitten vadelmat.
Kääri levy paperia apuna käyttäen rullaksi.
Tmo