Omena-rahkapiirakka

3 munaa ja 3dl canderellaa vaahdoksi, lisää juoksevaa rasvaa 100g ja 1,5dl vettä sekoitettuna (lämmitä niin sekoittuu), lopuksi lisää jauho leivinjauheseos.

Levitä taikina pellille.

Sekoita 2 munaa, 500g maitorahkaa, 1,5dl canderellaa ja 2tl vanilliinisokeria (halutessa myös kanelia voi sekoittaa rahkaan tai sit vaan päälle) .Kuori ja kuutio n.6 omenaa yht reilu 500g ja sekoita rahkaseokseen.

Levitä rahka-omenaseos taikinan päälle ja paista 200 astetta 25-30min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 63 grammaa

America
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vanilliinisokeri, teelusikka5.3g21kcal0g5.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g3.2g12kcal0.1g2.5g0.1g0g
Canderel makeutusjauhe8g31kcal0.2g7.4g0g0g
Muna, annos 60g53g47kcal4g0.4g3.2g0g
Maitorahka, maustamaton 0.3%267g173kcal29.3g11.2g0.8g0g
Omena, ulkomainen kuorittu294g121kcal0.6g27.7g0.3g5.3g
Vesi80g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g53g384kcal0g0g42.6g0g
Leivinjauhe 5.3g9kcal0.3g2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.139g485kcal18.4g94.2g3.3g5.3g
Canderel makeutusjauhe15g57kcal0.4g13.9g0g0g
Muna, annos 60g85g75kcal6.4g0.7g5.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2016g2829kcal119.4g330.6g111g21.2g
Valittu annoskoko1008g1414kcal59.7g165.3g55.5g10.6g
Annoskoko puolitettuna504g707kcal29.9g82.7g27.8g5.3g
Arvot/100g100g140kcal5.9g16.4g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=52369