Omena-rahkapiirakka

3 munaa ja 3dl canderellaa vaahdoksi, lisää juoksevaa rasvaa 100g ja 1,5dl vettä sekoitettuna (lämmitä niin sekoittuu), lopuksi lisää jauho leivinjauheseos.

Levitä taikina pellille.

Sekoita 2 munaa, 500g maitorahkaa, 1,5dl canderellaa ja 2tl vanilliinisokeria (halutessa myös kanelia voi sekoittaa rahkaan tai sit vaan päälle) .Kuori ja kuutio n.6 omenaa yht reilu 500g ja sekoita rahkaseokseen.

Levitä rahka-omenaseos taikinan päälle ja paista 200 astetta 25-30min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 63 grammaa

America
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vanilliinisokeri, teelusikka0.7g2.7kcal0g0.7g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.4g1.5kcal0g0.3g0g0g
Canderel makeutusjauhe1g3.8kcal0g0.9g0g0g
Muna, annos 60g6.7g5.8kcal0.5g0.1g0.4g0g
Maitorahka, maustamaton 0.3%33g22kcal3.7g1.4g0.1g0g
Omena, ulkomainen kuorittu37g15kcal0.1g3.5g0g0.7g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g6.7g48kcal0g0g5.3g0g
Leivinjauhe 0.7g1.2kcal0g0.3g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.17g61kcal2.3g11.8g0.4g0.7g
Canderel makeutusjauhe1.9g7.2kcal0.1g1.7g0g0g
Muna, annos 60g11g9kcal0.8g0.1g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana252g354kcal15g41.6g13.6g2.8g
Valittu annoskoko126g177kcal7.5g20.8g6.8g1.4g
Annoskoko puolitettuna63g89kcal3.8g10.4g3.4g0.7g
Arvot/100g100g140kcal5.9g16.5g5.4g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=52369