Omena-rahkapiirakka

3 munaa ja 3dl canderellaa vaahdoksi, lisää juoksevaa rasvaa 100g ja 1,5dl vettä sekoitettuna (lämmitä niin sekoittuu), lopuksi lisää jauho leivinjauheseos.

Levitä taikina pellille.

Sekoita 2 munaa, 500g maitorahkaa, 1,5dl canderellaa ja 2tl vanilliinisokeria (halutessa myös kanelia voi sekoittaa rahkaan tai sit vaan päälle) .Kuori ja kuutio n.6 omenaa yht reilu 500g ja sekoita rahkaseokseen.

Levitä rahka-omenaseos taikinan päälle ja paista 200 astetta 25-30min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 63 grammaa

America
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vanilliinisokeri, teelusikka0.3g1.3kcal0g0.3g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.2g0.7kcal0g0.2g0g0g
Canderel makeutusjauhe0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Muna, annos 60g3.3g2.9kcal0.3g0g0.2g0g
Maitorahka, maustamaton 0.3%17g11kcal1.8g0.7g0g0g
Omena, ulkomainen kuorittu18g7.5kcal0g1.7g0g0.3g
Vesi5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g3.3g24kcal0g0g2.7g0g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.8.7g30kcal1.2g5.9g0.2g0.3g
Canderel makeutusjauhe0.9g3.6kcal0g0.9g0g0g
Muna, annos 60g5.3g4.7kcal0.4g0g0.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana126g177kcal7.4g20.6g6.8g1.2g
Valittu annoskoko63g88kcal3.7g10.3g3.4g0.6g
Annoskoko puolitettuna32g44kcal1.9g5.2g1.7g0.3g
Arvot/100g100g140kcal5.9g16.4g5.4g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=52369