Omena-rahkapiirakka

3 munaa ja 3dl canderellaa vaahdoksi, lisää juoksevaa rasvaa 100g ja 1,5dl vettä sekoitettuna (lämmitä niin sekoittuu), lopuksi lisää jauho leivinjauheseos.

Levitä taikina pellille.

Sekoita 2 munaa, 500g maitorahkaa, 1,5dl canderellaa ja 2tl vanilliinisokeria (halutessa myös kanelia voi sekoittaa rahkaan tai sit vaan päälle) .Kuori ja kuutio n.6 omenaa yht reilu 500g ja sekoita rahkaseokseen.

Levitä rahka-omenaseos taikinan päälle ja paista 200 astetta 25-30min.

Reseptistä tulee n. 30 annosta ja yksi annos painaa n. 63 grammaa

America
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vanilliinisokeri, teelusikka0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.3g1.1kcal0g0.2g0g0g
Canderel makeutusjauhe0.7g2.9kcal0g0.7g0g0g
Muna, annos 60g5g4.4kcal0.4g0g0.3g0g
Maitorahka, maustamaton 0.3%25g16kcal2.7g1g0.1g0g
Omena, ulkomainen kuorittu28g11kcal0.1g2.6g0g0.5g
Vesi7.5g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljyvalmiste (Rainbow), annos 100g5g36kcal0g0g4g0g
Leivinjauhe 0.5g0.9kcal0g0.2g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea. Myllyn paras. 65 g.13g46kcal1.7g8.8g0.3g0.5g
Canderel makeutusjauhe1.4g5.4kcal0g1.3g0g0g
Muna, annos 60g8g7kcal0.6g0.1g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana189g265kcal11g30.8g10.4g2g
Valittu annoskoko95g133kcal5.5g15.4g5.2g1g
Annoskoko puolitettuna47g66kcal2.8g7.7g2.6g0.5g
Arvot/100g100g140kcal5.8g16.3g5.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=52369