Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pullataikina / Pullat

1. Murenna hiiva kädenlämpöiseen maitoon.

2. Lisää muna, suola, sokeri ja kardemumma.

3. Laita osa jauhoista.

Sekoita taikina tasaiseksi.

4. Lisää loput jauhot sekä sulatettu voi taikinaan.

5. Anna taikinan kohota liinan alla.

Reseptistä tulee n. 22 annosta ja yksi annos painaa n. 50 grammaa

Testi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 553g1896kcal56.3g386.8g6.6g19.3g
Voi 100g725kcal1.2g0.4g81.3g0g
Kardemumma, jauhettu, annos 5g10g31kcal1.1g6g0.7g2.8g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Kananmuna kuoreton 55g79kcal6.9g0.2g5.6g0g
Hiiva 25g19kcal3.3g0.3g0.1g1.7g
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 300g190kcal9g14.4g10.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2260g6568kcal155.6g986g209.6g47.6g
Valittu annoskoko1130g3284kcal77.8g493g104.8g23.8g
Annoskoko puolitettuna565g1642kcal38.9g246.5g52.4g11.9g
Arvot/100g100g291kcal6.9g43.6g9.3g2.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=52403