Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Karppaajan kaalilaatikko

Silppua kaali ja keitä noin tunnin ajan.

Jos haluat sipulista ja valkosipulista pehmeämpiä ja miedompia, silppua nekin kaalin kaveriksi.

Paista jauheliha ja mausta suolalla ja mustapippurilla.

Kaada kaalin keitinvesi pois ja sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaada vuokaan ja paista noin tunnin ajan 200 oC

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 66 grammaa

Pirate03
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali250g53kcal3g8.5g0.5g5.3g
Valkosipuli, tuore, silputtu20g21kcal1.6g3.3g0.1g0.4g
Sipuli 40g12kcal0.5g1.9g0.1g0.7g
Juustoraaste, x-tra, 23 % rasvaa70g210kcal16.1g0g16.1g0g
Smetana30g117kcal0.6g0.7g12.6g0g
Tomaattipyree (Rainbow), annos 70g20g15kcal0.9g2.6g0g0g
Jauheliha, sika-nauta 100g221kcal17.5g0g17g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1060g1298kcal80.4g34g92.8g12.8g
Valittu annoskoko530g649kcal40.2g17g46.4g6.4g
Annoskoko puolitettuna265g325kcal20.1g8.5g23.2g3.2g
Arvot/100g100g122kcal7.6g3.2g8.8g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=52799