Tiikerikakku, kevyt
4 kananmunaa
2 dl sokeria
2 dl vehnäjauhoja
2 rkl kaakaojauhetta
1/2 tl leivinjauhetta
200 °C n. 15 min.
1. Laita uuni kuumenemaan.
2. Voitele isokokoinen kuivakakkuvuoka margariinilla ja jauhota se.
3. Riko kananmunat kulhoon ja lisää sokeri.
4. Vatkaa munat ja sokeri pysyväksi vaahdoksi.
5. Lisää vaahtoon varovasti sekoittaen jauhot, joihin on lisätty leivinjauhe.
6. Ota n. kolmasosa taikinasta toiseen astiaan ja sekoita siihen varovasti kaakaojauhe.
7. Nostele taikinaa vuorotellen molemmista kulhoista vuokaan.
8. Paista n. 15 min. ja anna jäähtyä hetki.
Kumoa tarjoiluvadille.
Reseptistä tulee n. 20 annosta ja yksi annos painaa n. 28 grammaa
Tmo