Tattirisotto

Kuullota sipuli.

Lisää tatit ja riisi.

Kuumenna kattilassa kanaliemi.

Lisää lientä vähitellen riiseille, sekoittele.

Mausta pippurilla ja sitruunan mehulla.

Lisää lopuksi parmesaniraaste.

Vielä pitäisi laittaa silaukseksi voita 25g / annos...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkutatti, kokoon keitetty 38g24kcal1.8g1.7g0.3g3.5g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.7g15kcal0g0g1.7g0g
Risottoriisi (Risella), 60g45g158kcal3.6g33.7g0.8g1.3g
Sipuli 7.5g2.3kcal0.1g0.4g0g0.1g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta10g46kcal4g0g3.2g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)2.5g6.5kcal0.3g0.3g0.5g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 13g2.7kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana233g507kcal19.6g72.6g13g9.8g
Valittu annoskoko117g253kcal9.8g36.3g6.5g4.9g
Annoskoko puolitettuna58g127kcal4.9g18.2g3.3g2.5g
Arvot/100g100g217kcal8.4g31.1g5.6g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=53067