Tattirisotto

Kuullota sipuli.

Lisää tatit ja riisi.

Kuumenna kattilassa kanaliemi.

Lisää lientä vähitellen riiseille, sekoittele.

Mausta pippurilla ja sitruunan mehulla.

Lisää lopuksi parmesaniraaste.

Vielä pitäisi laittaa silaukseksi voita 25g / annos...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkutatti, kokoon keitetty 50g32kcal2.5g2.2g0.4g4.6g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 2.3g20kcal0g0g2.3g0g
Risottoriisi (Risella), 60g60g211kcal4.8g45.1g1g1.8g
Sipuli 10g3kcal0.1g0.5g0g0.2g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta13g61kcal5.3g0g4.3g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)3.3g8.7kcal0.4g0.4g0.6g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 17g3.6kcal0.1g0.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana312g677kcal26.4g97g17.2g13.2g
Valittu annoskoko156g339kcal13.2g48.5g8.6g6.6g
Annoskoko puolitettuna78g169kcal6.6g24.3g4.3g3.3g
Arvot/100g100g217kcal8.5g31.1g5.5g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=53067