Tattirisotto

Kuullota sipuli.

Lisää tatit ja riisi.

Kuumenna kattilassa kanaliemi.

Lisää lientä vähitellen riiseille, sekoittele.

Mausta pippurilla ja sitruunan mehulla.

Lisää lopuksi parmesaniraaste.

Vielä pitäisi laittaa silaukseksi voita 25g / annos...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkutatti, kokoon keitetty 150g95kcal7.4g6.7g1.2g13.9g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 6.8g60kcal0g0g6.8g0g
Risottoriisi (Risella), 60g181g632kcal14.4g135.3g3.1g5.4g
Sipuli 30g9kcal0.4g1.4g0.1g0.5g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta40g183kcal16g0g12.8g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)10g26kcal1.3g1.2g1.8g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 50g11kcal0.2g0.8g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana936g2032kcal79.4g290.8g51.6g39.8g
Valittu annoskoko468g1016kcal39.7g145.4g25.8g19.9g
Annoskoko puolitettuna234g508kcal19.9g72.7g12.9g10g
Arvot/100g100g217kcal8.5g31.1g5.5g4.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=53067