Tattirisotto

Kuullota sipuli.

Lisää tatit ja riisi.

Kuumenna kattilassa kanaliemi.

Lisää lientä vähitellen riiseille, sekoittele.

Mausta pippurilla ja sitruunan mehulla.

Lisää lopuksi parmesaniraaste.

Vielä pitäisi laittaa silaukseksi voita 25g / annos...

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 78 grammaa

Mangoldi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Herkkutatti, kokoon keitetty 25g16kcal1.2g1.1g0.2g2.3g
Rypsiöljy kylmäpuristettu 1.1g10kcal0g0g1.1g0g
Risottoriisi (Risella), 60g30g105kcal2.4g22.6g0.5g0.9g
Sipuli 5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Parmesaanijuusto, formaggio da pasta6.7g31kcal2.7g0g2.1g0g
Kanaliemikuutio, Knorr (10g)1.7g4.3kcal0.2g0.2g0.3g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 8.4g1.8kcal0g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana156g338kcal13.2g48.4g8.4g6.6g
Valittu annoskoko78g169kcal6.6g24.2g4.2g3.3g
Annoskoko puolitettuna39g85kcal3.3g12.1g2.1g1.7g
Arvot/100g100g217kcal8.5g31g5.4g4.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=53067