Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Vihreää ja keltaista

Valuta parsa ja pavut, leikkaa paloiksi.

Sekoita jääsalaatin joukkoon persikkakuutiot, parsanpalat ja pavut.

Sekoita kastike, voit maustaa sen esim.

rakuunalla tai muulla yrtillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Blaclace
AineksetMääräEnergiaPHRK
Persikkakuutioita rypälemehussa, Eldorado235g108kcal1.4g25.9g0g0g
Vihreä papu/härkäpapu, keitetty 220g75kcal4.5g9.5g0.5g5.6g
Parsa 185g29kcal2.4g2.2g0.4g2.8g
Ruokaöljy keskiarvo 20g177kcal0g0g20g0g
Hunaja 15g50kcal0.1g12.1g0g0g
Mustapippuri 0g0kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 30g6.5kcal0.1g0.5g0g0g
Jäävuorisalaatti, rapea90g9kcal1g0.7g0.2g1.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1590g906kcal19g101.8g42.2g19g
Valittu annoskoko795g453kcal9.5g50.9g21.1g9.5g
Annoskoko puolitettuna398g227kcal4.8g25.5g10.6g4.8g
Arvot/100g100g57kcal1.2g6.4g2.7g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=53739