Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Lasagne pikana

Kastike:
Ruskista jauheliha, kuullota sipulit.

Lisää joukkoon haluamasi mausteet ja tomaattimurska.

Voitele uunivuoka ja laita pohjalle jauhelihasoosia, sitten lasagnelevyt, joiden päälle levitetään tacoista yli jäänyttä juustodippiä.

Tallaisia kerroksia niin monta kuin soosia ja/tai levyjä riittää :D . Päälle raastettua juustoa, jonka unohdin ohjeesta.

200 asteiseen uuniin vajaaks kolmeks vartiks.

Niin, että näyttää hyvältä ja tuoksuu pirtissä.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 415 grammaa

Sohvineiti
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosipuli 10g11kcal0.8g1.6g0.1g0.2g
Sipuli 100g30kcal1.3g4.8g0.2g1.7g
Tomaattimurska (chili) (Eldorado), annos 400g100g24kcal1.2g4.3g0.2g0g
Juustodippi, Pirkka 300g75g98kcal2.3g1.3g9.2g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha100g166kcal19g0g10g0g
Lasagnelevy, Myllyn Paras30g105kcal3.9g21g0.5g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana830g867kcal57g66g40.4g5.6g
Valittu annoskoko415g434kcal28.5g33g20.2g2.8g
Annoskoko puolitettuna208g217kcal14.3g16.5g10.1g1.4g
Arvot/100g100g105kcal6.9g8g4.9g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54265