Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g130g36kcal0.8g7.7g0.3g3.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g540kcal0g0g60g0g
Sipuli (kuorittu)110g30kcal1.4g5.3g0.2g1.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow400g1400kcal32g312g2.4g6.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3000g6668kcal372.4g650g285.8g24g
Valittu annoskoko1500g3334kcal186.2g325g142.9g12g
Annoskoko puolitettuna750g1667kcal93.1g162.5g71.5g6g
Arvot/100g100g222kcal12.4g21.7g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54728