Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g195g55kcal1.2g11.6g0.4g4.9g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl90g810kcal0g0g90g0g
Sipuli (kuorittu)165g45kcal2.1g7.9g0.3g2.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1200g1992kcal228g0g120g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow600g2100kcal48g468g3.6g10.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4500g10002kcal558.6g975g428.6g35.8g
Valittu annoskoko2250g5001kcal279.3g487.5g214.3g17.9g
Annoskoko puolitettuna1125g2501kcal139.7g243.8g107.2g9g
Arvot/100g100g222kcal12.4g21.7g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54728