Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g260g73kcal1.6g15.5g0.5g6.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl120g1080kcal0g0g120g0g
Sipuli (kuorittu)220g59kcal2.9g10.6g0.4g3.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1600g2656kcal304g0g160g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow800g2800kcal64g624g4.8g13.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6000g13336kcal745g1300.2g571.4g47.6g
Valittu annoskoko3000g6668kcal372.5g650.1g285.7g23.8g
Annoskoko puolitettuna1500g3334kcal186.3g325.1g142.9g11.9g
Arvot/100g100g222kcal12.4g21.7g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54728