Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g33g9kcal0.2g1.9g0.1g0.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Sipuli (kuorittu)28g7.4kcal0.4g1.3g0.1g0.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha200g332kcal38g0g20g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow100g350kcal8g78g0.6g1.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana750g1667kcal93.2g162.4g71.6g6g
Valittu annoskoko375g834kcal46.6g81.2g35.8g3g
Annoskoko puolitettuna188g417kcal23.3g40.6g17.9g1.5g
Arvot/100g100g222kcal12.4g21.7g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54728