Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g325g91kcal2g19.3g0.7g8.1g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl150g1350kcal0g0g150g0g
Sipuli (kuorittu)275g74kcal3.6g13.2g0.5g4.7g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2000g3320kcal380g0g200g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow1000g3500kcal80g780g6g17g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7500g16670kcal931.2g1625g714.4g59.6g
Valittu annoskoko3750g8335kcal465.6g812.5g357.2g29.8g
Annoskoko puolitettuna1875g4168kcal232.8g406.3g178.6g14.9g
Arvot/100g100g222kcal12.4g21.7g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54728