Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g390g109kcal2.3g23.2g0.8g9.8g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl180g1620kcal0g0g180g0g
Sipuli (kuorittu)330g89kcal4.3g15.8g0.7g5.6g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2400g3984kcal456g0g240g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow1200g4200kcal96g936g7.2g20.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9000g20005kcal1117.2g1950g857.4g71.6g
Valittu annoskoko4500g10002kcal558.6g975g428.7g35.8g
Annoskoko puolitettuna2250g5001kcal279.3g487.5g214.4g17.9g
Arvot/100g100g222kcal12.4g21.7g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54728