Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g455g127kcal2.7g27.1g0.9g11.4g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl210g1890kcal0g0g210g0g
Sipuli (kuorittu)385g104kcal5g18.5g0.8g6.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2800g4648kcal532g0g280g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow1400g4900kcal112g1092g8.4g23.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana10500g23339kcal1303.4g2275.2g1000.2g83.4g
Valittu annoskoko5250g11669kcal651.7g1137.6g500.1g41.7g
Annoskoko puolitettuna2625g5835kcal325.9g568.8g250.1g20.9g
Arvot/100g100g222kcal12.4g21.7g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54728