Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g520g146kcal3.1g30.9g1g13g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl240g2160kcal0g0g240g0g
Sipuli (kuorittu)440g119kcal5.7g21.1g0.9g7.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3200g5312kcal608g0g320g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow1600g5600kcal128g1248g9.6g27.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12000g26673kcal1489.6g2600g1143g95.4g
Valittu annoskoko6000g13336kcal744.8g1300g571.5g47.7g
Annoskoko puolitettuna3000g6668kcal372.4g650g285.8g23.9g
Arvot/100g100g222kcal12.4g21.7g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54728