Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g585g164kcal3.5g34.8g1.2g14.6g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl270g2430kcal0g0g270g0g
Sipuli (kuorittu)495g134kcal6.4g23.8g1g8.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha3600g5976kcal684g0g360g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow1800g6300kcal144g1404g10.8g30.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13500g30007kcal1675.8g2925.2g1286g107.2g
Valittu annoskoko6750g15003kcal837.9g1462.6g643g53.6g
Annoskoko puolitettuna3375g7502kcal419g731.3g321.5g26.8g
Arvot/100g100g222kcal12.4g21.7g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54728