Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g650g182kcal3.9g38.7g1.3g16.3g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl300g2700kcal0g0g300g0g
Sipuli (kuorittu)550g149kcal7.1g26.4g1.1g9.3g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4000g6640kcal760g0g400g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow2000g7000kcal160g1560g12g34g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15000g33341kcal1862g3250.2g1428.8g119.2g
Valittu annoskoko7500g16671kcal931g1625.1g714.4g59.6g
Annoskoko puolitettuna3750g8335kcal465.5g812.6g357.2g29.8g
Arvot/100g100g222kcal12.4g21.7g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54728