Jauheliharisotto

Keitä riisi kypsäksi.

Kuullota sipuli öljyssä ja lisää jauheliha, ruskista.

Mausta aromisuolalla, valkopippurilla ja currylla.

Lisää maustettu jauheliha-sipulisekoitus riisin sekaan, lisää pieniksi kuutioitu porkkana.

Lisää hieman vettä ja yksi lihaliemikuutio (jäi aineslistasta pois).

Risotto on valmis, kun porkkanakuutiot ovat pehmenneet ja vesi imeytynyt.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 750 grammaa

Eloveena73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g780g218kcal4.7g46.4g1.6g19.5g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl360g3240kcal0g0g360g0g
Sipuli (kuorittu)660g178kcal8.6g31.7g1.3g11.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha4800g7968kcal912g0g480g0g
Riisi, pitkäjyväinen, Rainbow2400g8400kcal192g1872g14.4g40.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana18000g40009kcal2234.6g3900.2g1714.6g143g
Valittu annoskoko9000g20005kcal1117.3g1950.1g857.3g71.5g
Annoskoko puolitettuna4500g10002kcal558.7g975.1g428.7g35.8g
Arvot/100g100g222kcal12.4g21.7g9.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54728