Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kasvissosekeitto

Kaikki juurekset paloiksi ja kiehumaan veteen, niin että juuri ja juuri peittyvät + liemijauhe.

Kun kypsää, soseuta sauvasekoittimella.

Kannattaa ottaa ensin lientä pois kannulla, ettei tule liian löysää.

Soseuta sulatejuusto myös.

Lisää persilja (lehtipersilja tosi hyvää).

Jos haluat nyt löysempää, voit lisätä keitinlientä.

TOSI HYVÄÄ!

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 299 grammaa

Katala
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kasvisliemijauhe (Reformi), annos 6.5g15g25kcal2.6g3.2g0.2g0.1g
Persilja 50g14kcal0.7g0.6g0.1g4g
Sulatejuusto (Koskenlaskija) voimakas100g280kcal19g0g22g0g
Bataatti, kuorittu 150g121kcal2.4g25.2g0.1g4.5g
Porkkana, keskikokoinen 65g500g140kcal3g29.8g1g12.5g
Peruna, keskikokoinen 60g180g108kcal2.7g23.4g0.2g1.6g
Sipuli (kuorittu)50g14kcal0.7g2.4g0.1g0.9g
Purjosipuli 150g34kcal2.7g3.6g0.3g3.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2390g1472kcal67.6g176.4g48g53.6g
Valittu annoskoko1195g736kcal33.8g88.2g24g26.8g
Annoskoko puolitettuna598g368kcal16.9g44.1g12g13.4g
Arvot/100g100g62kcal2.8g7.4g2g2.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=54926