Rahkaletut-paistettuna

Sekoita ainekset ja anna vetäytyä 10 minuuttia
Paista pieniä (n. 0,5 dl taikinaa) lettuja

Lisätty paistorasva koko annokseen!!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 536 grammaa

Ek3518
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 83g118kcal10.3g0.2g8.5g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g33g117kcal4.2g22.8g0.7g1.2g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 125g74kcal12.3g3.7g0.5g0g
Sokeri 21g86kcal0g21.2g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl5g45kcal0g0g5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana536g880kcal53.6g95.8g29.4g2.4g
Valittu annoskoko268g440kcal26.8g47.9g14.7g1.2g
Annoskoko puolitettuna134g220kcal13.4g24g7.4g0.6g
Arvot/100g100g164kcal10g17.9g5.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=55534