Rahkaletut-paistettuna

Sekoita ainekset ja anna vetäytyä 10 minuuttia
Paista pieniä (n. 0,5 dl taikinaa) lettuja

Lisätty paistorasva koko annokseen!!

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 536 grammaa

Ek3518
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 991g1414kcal123.9g3g101.6g0g
Vehnäjauho, pouta, 1 dl = 65g390g1405kcal50.7g273.3g8.2g14.4g
Rahka, maitorahka , maustamaton, rasvaa <0,5 % 1501g891kcal147.3g45g6g0g
Sokeri 255g1036kcal0g255g0g0g
Suola, annos 3g18g0kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl60g541kcal0g0g60.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6432g10572kcal643.8g1152.6g351.8g28.8g
Valittu annoskoko3216g5286kcal321.9g576.3g175.9g14.4g
Annoskoko puolitettuna1608g2643kcal161g288.2g88g7.2g
Arvot/100g100g164kcal10g17.9g5.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=55534