Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Feta-punasipulipiirakka

Täyte:
4-5 punasipulia
2 rkl Pirkka salaattijuustotölkin öljymarinadia
1/2 rkl juoksevaa hunajaa
1 tl basilikaa
1 tl suolaa
1 tlk (375g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
2 dl kevytkermaa
2 kananmunaa

Painele valmistaikina viodellun vuoan (halkaisija 26 cm) pohjalle ja reunoille.

Leikkaa kuoritut sipulit mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.

Kuullota viipaleet salaattijuustotölkin öljymarinadissa.

Mausta sipulit hunajalla, basilikalla ja suolalla.

Jäähdytä seosta hieman.

Valuta salaattijuusto hyvin.

Levitä sipulista noin puolet piirakkapohjalle ja päälle juustokuutiot.

Levitä päälle vielä loput sipulit.

Sekoita kananmunat kermaan ja kaada vuokaan
Paista piirakkaa 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Katjuska80

Zihu sanoi...

Löytypä mun makuun uutuus. .jos vaihtas kerman kemaviiliin, kevenis vähän

torstai 03.04.2008 klo 08:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka piirakkataikinalevyt 2kpl (a 200g) (Pirkka), annos 400g400g1480kcal23.6g140g92g8.4g
Punasipuli, kuorittu, 100g800g216kcal10.4g38.4g1.6g13.6g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g375g1013kcal67.5g7.5g78.8g0g
Hunaja 20g66kcal0.1g16.2g0g0g
Basilika, kuivattu 1g2.5kcal0.1g0.2g0g0.4g
Suola, annos 3g3g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma200g240kcal6.4g9g20g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 100g126kcal11g0.3g9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3798g6285kcal238.2g423.2g402.8g44.8g
Valittu annoskoko1899g3143kcal119.1g211.6g201.4g22.4g
Annoskoko puolitettuna950g1571kcal59.6g105.8g100.7g11.2g
Arvot/100g100g166kcal6.3g11.1g10.6g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=56158