Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Pannukakku (maidoton)

Vatkaa 4 kananmunaa ja 1 l kauramaitoa sekä 1 dl sokeria sekaisin.

Lisää vehnäjauhot 5 dl vähitellen ja hyvin sekoittaen.

Lisää sulatettu rasva 100g/1dl hyvin sekoittaen ja mausta noin 1 tl suolaa.

Anna turvota huoneenlämmössä noin 30 min.

Kaada leivinpaperilla vuoratulle uuninpellille ja paista uunin keskiosassa noin 45 min 200 C.

Huom! Varmista vielä ettei rasva sisällä maitoproteiinia.

Leikkaa 16 palaan hieman jäähdyttyä.

Tarjoa esim.

mansikkahillon tai omenahillon kera.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 108 grammaa

Perhosia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vehnäjauho puolikarkea 325g1115kcal33.1g227.5g3.9g11.4g
Sokeri 85g345kcal0g84.9g0g0g
Kananmuna, omega, kuoreton 220g305kcal27.5g0.7g21.6g0g
Margariini 60%, becel laktoositon 100g531kcal0g0g60g0g
Kaurajuoma, GoGreen1000g400kcal10g60g10g6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3460g5392kcal141.2g746.2g191g34.8g
Valittu annoskoko1730g2696kcal70.6g373.1g95.5g17.4g
Annoskoko puolitettuna865g1348kcal35.3g186.6g47.8g8.7g
Arvot/100g100g156kcal4.1g21.6g5.5g1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=56526