Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Insalata Mozzarella

1. Keitä pasta ohjeen mukaan.

Huuhtele ja valuta.

2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.

Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.

3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.

Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.

Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.

Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.

Koristele basilikan lehdillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa

Mariaana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Proteiinipasta, tumma, Torino150g510kcal34.5g79.5g5.6g9g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g15g17kcal0.1g3.5g0g0g
Appelsiinimehu, Valio, 2 dl150g57kcal1.5g13.5g0g0g
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Rypsiöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Basilika, tuore 10g2.7kcal0.3g0.1g0.1g0.2g
Mozzarella Granarolo, 1 pkt=125g125g306kcal22.5g0.8g23.8g0g
Miniluumutomaatti, annos 250g250g50kcal1.5g8.3g0.8g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 350g46kcal3.9g3.4g0.7g4.2g
Valkosipuli 6g6.5kcal0.5g1g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2176g2518kcal129.6g228.2g118g27g
Valittu annoskoko1088g1259kcal64.8g114.1g59g13.5g
Annoskoko puolitettuna544g629kcal32.4g57.1g29.5g6.8g
Arvot/100g100g116kcal6g10.5g5.4g1.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=56565