Insalata Mozzarella
1. Keitä pasta ohjeen mukaan.
Huuhtele ja valuta.
2. Sekoita marinadin aineet keskenään: 2rkl rypsiöljyä, 1 rkl balsamiviinietikkaa, 2rkl app. mehua, 1/2-1 tl suolaa, 1 tl sokeria, 1/2-1tl mustapippurirouhetta, 1 vs. kynsi, 1/2dl tuoreita basilikan lehtiä hienonnettuna.
Lisää marinadi pastan joukkoon ja anna marinoitua kylmässä pari tuntia.
3. Leikkaa mozzarella viipaleiksi (alkup.
Ohjeen mukaan 200g, tähän laskettu 1 pkt / 125g) ja kirsikkatomaatit puoliksi.
Vuoraa laakea astia revityllä salaatilla.
Asettele päälle marinoitu pasta, mozzarella ja tomaatit.
Koristele basilikan lehdillä.
Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 272 grammaa
Mariaana