Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Tsatsiki

Kuori tuorekurkku, raasta se ja laita siivilään valumaan.

Laita Bulgarian jogurtti suodatinpussiin valumaan.

Sekoita valutettuun Bulgarian jogurttiin suola, sokeri, murskatut valkosipulinkynnet, väkiviinaetikka sekä valutettu, raastettu kurkku.

Mausta halutessasi kuivatulla mintulla.

Anna maustua jääkaapisssa mielellään muutama tunti.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 941 grammaa

Arganna
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sokeri 4g16kcal0g4g0g0g
Suola, annos 3g5g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 150g50kcal0g0.8g0g0g
Valkosipulinkynsi keskikokoinen 3,5 g7g7.3kcal0.6g1.1g0g0.1g
Kurkku,tuore 100g375g36kcal2.3g5.2g0.4g0g
Jogurtti, Bulgarian (Valio)400g240kcal13.6g18g14g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1882g698kcal33g58.2g28.8g0.2g
Valittu annoskoko941g349kcal16.5g29.1g14.4g0.1g
Annoskoko puolitettuna471g175kcal8.3g14.6g7.2g0.1g
Arvot/100g100g37kcal1.8g3.1g1.5g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=56712