Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Ratatualle

Paista kevyesti öljyssä porkkanat ja sipulit lisää vesi ja vihannes lientä anna hautua 20 min. paista loput raaka-aineet mausta mustapippurilla timjamilla ja oregaanolla lisää tl hunajaa ja paseerattu tomaatti jatka hauduttamista 10 min.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 2795 grammaa

Aipi1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g300g84kcal1.8g17.9g0.6g7.5g
Vesi100g0kcal0g0g0g0g
Hunaja 20g66kcal0.1g16.2g0g0g
Öljyt, oliiviöljy, 13,5 g, 1 rkl25g222kcal0g0g25g0g
Tomaatti paseerattu (Pirkka 500g)500g150kcal5g30g1g5g
Nauris 200g55kcal2g8.4g0.6g3.8g
Parsakaali brokkoli 350g123kcal16.2g6.8g1.1g8.8g
Paprika, punainen300g77kcal2.7g13.8g1.2g6g
Sipuli 600g182kcal7.5g28.8g1.2g10.2g
Kesäkurpitsa zucchini 400g72kcal2.2g10g1.6g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5590g2061kcal75g263.8g64.6g88.2g
Valittu annoskoko2795g1030kcal37.5g131.9g32.3g44.1g
Annoskoko puolitettuna1398g515kcal18.8g66g16.2g22.1g
Arvot/100g100g37kcal1.3g4.7g1.2g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=58753