Selaa muita reseptejä | Annoksia 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 | Tuplaa Puolita tai Alkuperäinen| Tulosta!

Kevytpasha Heissulin

1. Pese appelsiini.

Raasta kuori hienoksi raasteeksi.

2. Pilko säilykekirsikat pieniksi paloiksi saksilla.

3. Vatkaa Flora vanilla vaahdoksi.

4. Notkista maitorahka.

5. Seikoita kaikki aineet huolellisen rauhallisesti keskenään.

6. Jos kaipaat makeutta, lisää makeutusjauhetta.

7. Laita hetkekeksi jääkaappiin vetäytymään.

Niin, ja toi appelsiinimehu on tietysti puristettu siitä appelsiinista, ei purkista.

Ei tähän hätään löytynyt puristinta, joten ei herunut enempää.

NAM! Muokkasin vähän foorumissa ollutta ohjetta.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 191 grammaa

Heissuli
AineksetMääräEnergiaPHRK
Appelsiinin kuori, annos 100g10g10kcal0.2g2.5g0g1.1g
Mantelirouhe, 1 rkl20g116kcal4.2g1.1g10.1g2.3g
Appelsiinimehu, Brämhults 2dl50g25kcal0g5.5g0g0g
Persikkakuutiot mehussa (Rainbow), annos 250g250g150kcal1g37.5g0g0g
Kirsikka sokeriliemessä125g213kcal1.3g55g1.3g0g
Flora Vanilla 12%250g475kcal11.3g40g30g0g
Maitorahka Hyla (Valio), annos 250g250g163kcal27.5g10.5g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1910g2301kcal91g304.2g84.4g6.8g
Valittu annoskoko955g1150kcal45.5g152.1g42.2g3.4g
Annoskoko puolitettuna478g575kcal22.8g76.1g21.1g1.7g
Arvot/100g100g121kcal4.8g15.9g4.4g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59301