Jauhelihakastike papujen kera (kevyt)

Ruskista hieman sipulia (jos tahdot, toimii ilman sipuliakin).

Ruskista jauheliha tilkassa öljyä, mausta suolalla, mustapippurilla, basilikalla ja paprikajauheella.

Lisää tölkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa sekä tölkki paseerattua tomaattia.

Anna porista hetki.

Tarjoile nauhaspagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1335 grammaa

Sofie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl75g674kcal0g0g74.9g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g3745g936kcal48.7g157.3g7.5g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow3184g2706kcal146.4g477.5g15.9g159.2g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha2996g4974kcal569.3g0g299.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana20000g18581kcal1528.8g1269.6g795.8g318.4g
Valittu annoskoko10000g9290kcal764.4g634.8g397.9g159.2g
Annoskoko puolitettuna5000g4645kcal382.2g317.4g199g79.6g
Arvot/100g100g93kcal7.6g6.3g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59465