Jauhelihakastike papujen kera (kevyt)

Ruskista hieman sipulia (jos tahdot, toimii ilman sipuliakin).

Ruskista jauheliha tilkassa öljyä, mausta suolalla, mustapippurilla, basilikalla ja paprikajauheella.

Lisää tölkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa sekä tölkki paseerattua tomaattia.

Anna porista hetki.

Tarjoile nauhaspagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1335 grammaa

Sofie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl15g135kcal0g0g15g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g750g188kcal9.7g31.5g1.5g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow638g542kcal29.3g95.6g3.2g31.9g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha600g996kcal114g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4005g3721kcal306g254.2g159.4g63.8g
Valittu annoskoko2003g1860kcal153g127.1g79.7g31.9g
Annoskoko puolitettuna1001g930kcal76.5g63.6g39.9g16g
Arvot/100g100g93kcal7.6g6.3g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59465