Jauhelihakastike papujen kera (kevyt)

Ruskista hieman sipulia (jos tahdot, toimii ilman sipuliakin).

Ruskista jauheliha tilkassa öljyä, mausta suolalla, mustapippurilla, basilikalla ja paprikajauheella.

Lisää tölkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa sekä tölkki paseerattua tomaattia.

Anna porista hetki.

Tarjoile nauhaspagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1335 grammaa

Sofie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl20g180kcal0g0g20g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1000g250kcal13g42g2g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow850g723kcal39.1g127.5g4.3g42.5g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha800g1328kcal152g0g80g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5340g4961kcal408.2g339g212.6g85g
Valittu annoskoko2670g2481kcal204.1g169.5g106.3g42.5g
Annoskoko puolitettuna1335g1240kcal102.1g84.8g53.2g21.3g
Arvot/100g100g93kcal7.6g6.3g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59465