Jauhelihakastike papujen kera (kevyt)

Ruskista hieman sipulia (jos tahdot, toimii ilman sipuliakin).

Ruskista jauheliha tilkassa öljyä, mausta suolalla, mustapippurilla, basilikalla ja paprikajauheella.

Lisää tölkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa sekä tölkki paseerattua tomaattia.

Anna porista hetki.

Tarjoile nauhaspagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1335 grammaa

Sofie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl25g225kcal0g0g25g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1250g313kcal16.2g52.5g2.5g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow1063g903kcal48.9g159.4g5.3g53.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1000g1660kcal190g0g100g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6675g6201kcal510.2g423.8g265.6g106.2g
Valittu annoskoko3338g3101kcal255.1g211.9g132.8g53.1g
Annoskoko puolitettuna1669g1550kcal127.6g106g66.4g26.6g
Arvot/100g100g93kcal7.6g6.3g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59465