Jauhelihakastike papujen kera (kevyt)

Ruskista hieman sipulia (jos tahdot, toimii ilman sipuliakin).

Ruskista jauheliha tilkassa öljyä, mausta suolalla, mustapippurilla, basilikalla ja paprikajauheella.

Lisää tölkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa sekä tölkki paseerattua tomaattia.

Anna porista hetki.

Tarjoile nauhaspagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1335 grammaa

Sofie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl30g270kcal0g0g30g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1500g375kcal19.5g63g3g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow1275g1084kcal58.7g191.3g6.4g63.8g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1200g1992kcal228g0g120g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8010g7442kcal612.4g508.6g318.8g127.6g
Valittu annoskoko4005g3721kcal306.2g254.3g159.4g63.8g
Annoskoko puolitettuna2003g1860kcal153.1g127.2g79.7g31.9g
Arvot/100g100g93kcal7.6g6.3g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59465