Jauhelihakastike papujen kera (kevyt)

Ruskista hieman sipulia (jos tahdot, toimii ilman sipuliakin).

Ruskista jauheliha tilkassa öljyä, mausta suolalla, mustapippurilla, basilikalla ja paprikajauheella.

Lisää tölkki valkoisia papuja tomaattikastikkeessa sekä tölkki paseerattua tomaattia.

Anna porista hetki.

Tarjoile nauhaspagetin kanssa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1335 grammaa

Sofie
AineksetMääräEnergiaPHRK
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl35g315kcal0g0g35g0g
Paseerattu tomaatti (Rainbow), annos 500g1750g438kcal22.7g73.5g3.5g0g
Valkoisia papuja tom.kast. Rainbow1488g1264kcal68.4g223.1g7.4g74.4g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha1400g2324kcal266g0g140g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9345g8682kcal714.2g593.2g371.8g148.8g
Valittu annoskoko4673g4341kcal357.1g296.6g185.9g74.4g
Annoskoko puolitettuna2336g2171kcal178.6g148.3g93g37.2g
Arvot/100g100g93kcal7.6g6.3g4g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=59465